Bli uppdragsgivare

Tack för att du är här!

Du kan ge en människa ett aktivt liv och ett meningsfullt sammanhang. Känslan av att få vara med, där andra är och göra det andra gör, är ovärderlig. Genom att anställa någon under några timmar i veckan med marknadsmässig lön bidrar du till förhöjd livskvalité. Och visst vore det bra att det till exempel är rent, snyggt och påfyllt i kopieringsrummet när du kommer till jobbet på måndag morgon?

Se vad andra uppdragsgivare tycker.

Det här får du

Good Job erbjuder dig som uppdragsgivare en rad fördelar:

Extrajobbare några timmar i veckan.

Full stöttning av våra engagerade stöttare ingår i tjänsten. Vi följer med och vi stannar så länge vi behövs.

Rätt person på rätt plats. Alla är vi olika och företag och organisationer kan tjäna stort på att anställa någon som tycker om de annars ”tråkiga” arbetsuppgifterna. Vår koordinator hjälper er gärna att komma på de bästa uppdragen för våra Good Jobbare.

Gladare medarbetare! De flesta upplever en behagligare arbetsmiljö och gladare stämning bland nuvarande personal av att ha en Good Jobbare på plats.

Pengarna tillbaka. Skulle det mot förmodan inte fungera betalar ni ingenting. Passalen står för hela risken.

Du bidrar till att en mycket utsatt grupp i samhället kan leva ett liv mer likt alla andras och ger en person ett sätt att ta sig in på arbetsmarknaden.

 

”En härlig människa”

Det var roligt att ha med ’personen’ av den enkla anledningen att han är en väldigt trevlig och härlig människa. En glädjespridare.

Jennie Turner
Verksamhetsledare på Vetenskapsfestivalen.

"Fyller en stor funktion"

Den som sitter i kassan är låst och hinner inte ta kundvagnarna eller kundkorgarna. Det kan låta trivialt men det fyller en stor funktion att det är ordning och reda. 

Magnus Körle
Butikschef ICA Nära Nya Varvet

 

”Självgående anställd”

I Jubileumsparken är det viktigt att ha samma antal ute vid poolen hela tiden. Om en går in måste en ut. Min anställde hade svårt att få ihop detta och blev stressad över att han inte kunde. Men då hittade de andra parkvärdarna ett hjälpmedel, en app, som gjorde att han självständigt kunde sköta sin uppgift. Precis som alla andra. Stoltheten lös i hans ögon och jag hade en självgående anställd. Fantastiskt!

Caroline Sylvan
projektledare Jubileumsparken

”Det mest lönsamma vi gjort!”

Fler anställda med funktionsnedsättningar är det mest lönsamma vi gjort!

Pär Larshans
fd hållbarhetschef MAX hamburgerrestaurang.

Jag vill att folk ska förstå mig, så att jag kan ha ett så normalt jobb som möjligt. vill att alla ska vara jämlika. Jag blir nerputtad, folk tror att jag är någonting annat. Det finns en mall som gör att man blir nertryckt.

#jagvillvamed

Tre Good Jobbare hjälper till att berätta varvtiderna under stafettvarvet.

 

Ica-Erica såg till att det var ordning och reda i butiken och ballonger till alla som ville ha. 

Karolina jobbade som parkvärd i Jubileumsparken.

På Side by Side behövde stolarna flyttas i musiksalarna. Det går extra snabbt med permobil! 


Vad ska de göra hos oss då?

Det kan vara svårt att komma på vilken uppgift som ska göras under bara några timmar. Något som är avgränsat och lagom enkelt. Fundera gärna på vad alla på jobbet gör. Finns det någon som kan avlastas under några timmar? Måste receptionisten vara den som håller ordning i köket eller följa med kunderna/gästerna till rätt mötesrum? Måste kassapersonalen vara de som tar emot varor? Finns det ett mervärde i att möta varje kund i dörren med ett välkomnande leende under eftermiddagsruschen? Finns det en möjlighet att möta en helt ny kundgrupp i och med anställda med funktionsvariation?

Lycka till och tack för att du hjälper oss nå ett mer inkluderande och jämlikt samhälle!

;